Синая - Бран - Брашов от Търново
2 дни / 1 нощ.

от 135 лв.Дати на отпътуване:
07.09.2019,   19.10.2019

2 дни/ 1 нощувка/ 1 закуска


1-ви ден: Велико Търново - Бран - Брашов - Синая
синаяОтпътуване от Велико Търново в 06:00 ч., Горна Оряховица 06:15 и град Русе 07:30ч. към град Бран. Пристигане към обяд и посещение на замъка Бран, т. нар. Замък на граф Дракула - средновековна крепост, мистично "кацнала" върху стръмна скала. През 14 век замъкът Бран е използван за защита от нападенията на османските турци, а по-късно се превръща в митнически пост между Влахия и Трансилвания. Свободно време за разходка в Бран.
Отпътуване за Брашов – живописен град в Трансилвания, заобиколен от Карпатите. Обиколка на забележителностите в града: Старинния главен площад със Старото кметство; Черната църква – най-голямата готическа катедрала в Югоизточна Европа, построена през 1383 г.; Strada Sforii – една от най-тесните улици в Европа. Свободно време за разходка в Брашов.
Отпътуване за Синая. Настаняване в хотел. Празнична вечеря в ресторант с музика на живо (по желание и срещу допълнително заплащане). Нощувка в хотел 2/3* в Синая.

2-ри ден: Синая - Букурещ - Велико Търново
синаяЗакуска. Синая - перлата на Карпатите! Посещение на Кралския замък Пелеш – резиденцията на първата румънска кралска двойка Карол І и кралица Елизабета, с екскурзовод. Посещение на манастира Синая, който се намира в близост да замъка. Отпътуване за Букурещ - панорамно се преминава с автобуса по старата търговска улица „Каля Викторией“, където може да се видят едни от най – красивите сгради в Букурещ – Музеят на музиката, Площадът на революцията, Атенеума/Филхармонията/, Бившият кралски Дворец – настоящата Художествена галерия, Националният Исторически Музей, Сградата на Парламента и др. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане във Велико Търново около 21:30 ч.

База Възрастен в двойна стая Единична стая Трети възрастен Дете до 11,99 с двама възрастни
BB  135 лв.  155 лв.  135 лв.  120 лв.

Цената включва:

Цената не включва:

Начин на плащане:

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи:

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи:

Необходими документи и условия на пътуване:

Пътуване на лица с ограничена подвижност:

Забележка:

Информация за превозвача:

Снимки на автобусите:
patnicheski prevozi transport
към пълната версия на сайта
Copyright © 2016 Стенли Травъл ЕООД
Powered by ProStudio